Upravljanje imovinom

 

Uz našu stručnost na području hotelijerstva, opsežno operativno iskustvo i duboko ukorijenjene analitičke sposobnosti, možemo djelovati kao predstavnik vlasnika i snažnije se zauzeti za provedbu strategija i praksi za poboljšanje novčanog toka, u svrhu povećanje prihoda.
SOMNIUM GRUPA zna što je potrebno kako bi se osiguralo vrhunsko poslovanje u svim segmentima vašeg poslovanja. Mi ćemo ocijeniti, istražiti i napraviti detaljne preporuke o tome kako možete poboljšati poslovne rezultate pri čemu ćemo ocijeniti unutarnje procese Vaše tvrtke u cilju povećanja dugoročne vrijednosti vaše imovine.

SOMNIUM GRUPA je specijalizirana za ključno područja: planiranje i upravljanje projektima i destinacijski marketing.
Radimo s lokalnim i nacionalnim turističkim organizacijama, zemljama, regijama ili zajednicama, pružajući temeljitu dijagnozu predmetnog teritorija i prijedlog za razvoj strategije turizma s planom aktivnosti u trajanju od 5 do 10 godina.
Naši stručnjaci imaju iznimno iskustvo u hotelskim operacijama, financijskom i nekretninskom poslovanju. Radimo s vlasnicima hotela i ulagačima štiteći njihove interese i maksimizirajući povrate na ulaganja. Nudimo niz usluga, detaljne analize trenutnog menadžmenta i operacija, ispitujemo izvještaje računa dobiti i gubitka koristeći globalno znanje kako bismo povećali povrat na ulaganje u određenom portfelju ili pojedinom objektu.

Nudimo savjete o:
Budžetima
Strateškom planiranju namještaja, instalacija i opreme
Traženju operatora i odabiru operatora

Važno je imati tim stručnjaka koji može optimizirati potencijal predmetne imovine (objekta ili portfelja objekata) te koji ima znanje i iskustvo u usklađivanju interesa vlasnika i operatora kako bi se generirali najbolji rezultati.

ESIF UHPA Am Cham