Upravljanje i savjetovanje

 

SOMNIUM GRUPA je specijalizirana za usluge upravljanja, poslovnog i strateškog savjetovanja u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena.

Hoteli i resorti su kompleksne vrste nekretnina sa značajnom uporabnom vrijednošću koja ovisi o njihovom poslovanju, odnosno ostvarenim performansama. Njihovo poslovanje osjetljivije je na veće tržišne fluktuacije i u većoj mjeri ovisi o kvaliteti lokacije, iskustvu u menadžmentu i veličini investicije u usporedbi s drugim tipovima nekretnina, kao što su uredi ili trgovački kompleksi. Zbog toga, vrednovanje hotelijersko-turističke imovine zahtijeva posebno razumijevanje tržišta i stručno poznavanje proizvoda.

SOMNIUM GRUPA stvara i razvija, te unapređuje potrebe naših klijenata. Nudimo širok spektar savjetodavnih rješenja koja pokrivaju cjeloviti ciklus hotelskog proizvoda, od planiranja i razvoja, preko upravljanja nekretninama i operativnog savjetovanja.

SOMNIUM GRUPA uvećat će vrijednost Vašeg hotelskog ili turističkog projekta te osigurati pouzdanu podršku u svakoj fazi projekta.

Na temelju našeg znanja i iskustva u savjetovanju na području turizma i ugostiteljstva, strogim kriterijima I pravilima zadržavamo najviše standarde usluga i rada.

ESIF UHPA Am Cham